[...] białkiem kozim. Nikt ich tam na pewno z premedytacją nie dodał, skąd się zatem pojawiły? Z serwatki koziej lub owczej. Obecnie bardzo modne są sery kozie i owcze lub z mieszanki mleka krowiego i owczego (np. portugalski Alentejo) , produkowane analogicznie jak sery z mleka krowiego. W przypadku wyżej wymienionych serów również mamy do [...]
[...] białek jaj i 4 żółtka 130 g razowca 15 g oliwy W szkole: 150 g piersi torebka ryżu basmati 200 g surówki Przed treningiem zjadłem: 150g kurczaka torebke ryżu basmati 200g mieszanki chińskiej warzyw Przed wyjściem na trening: 4g BetaBolic 4 caps. Argininy Dzisiaj kręciłem Molderowi filmiki z treningu pleców KLATA: WYCISKANIE SZTANGI NA [...]
[...] smakosza” Zmieszać razem ½ szklanki suszonych żurawin, szklankę orzechów nerkowca oraz szklankę migdałów. Wartości odżywcze dla ½ szklanki mieszanki: Kalorie: 302 Białko: 10 g Węgle: 16 g Błonnik: 4 g Tłuszcz: 23 g Omega-6: 4.9 g Omega-3: 0.01 g Batoniki Składniki: Ř 3 filiżanki mieszanki smakosza Ř 1 [...]
[...] i do tłustych pokarmów, tyle że w przyrodzie produklty, któe są źrodłęm fatu i WW raczej nie występują, częściowym wyjątkiem są orzechy pistacjowe i nerkowce. Tego typu mieszanki to jednak w dużej mierze wymysł ludzki. Kiedy mamy do nich dostęp - łatwo tracimy kontrolę nad podażą energii i w ten sposób łatwiej tyjemy. Z resztą przykłądme [...]
[...] . Full Blown Carb Complex™ - w swoim składzie zawiera modyfikowane polimery glukozy otrzymywane z amylopektyny (bardzo rozgałęziony wielocukier). Rolą tej mieszanki jest przyspieszenie transportu pozostałych składników Revenge V3 do mięśni, a tym samym szybsze ich oddziaływanie na nasz organizm. Full Blown Creatine Muscle [...]
[...] płatki kukurydziane, płatki jaglane, borówki i FitWhey Whey Protein 100 Concentrate . 2. Indyk z ryżem, ananasem i warzywami. 3. Indyk z ryżem i warzywami. 4. Placki z mieszanki bezglutenowej z tartym jabłkiem i polewą z Emilki z FitWhey Whey Protein 100 Concentrate . 5. Szakszuka na szynce. 6. Twaróg z masłem migdałowym. [...]
[...] białkiem kozim. Nikt ich tam na pewno z premedytacją nie dodał, skąd się zatem pojawiły? Z serwatki koziej lub owczej. Obecnie bardzo modne są sery kozie i owcze lub z mieszanki mleka krowiego i owczego (np. portugalski Alentejo) , produkowane analogicznie jak sery z mleka krowiego. W przypadku wyżej wymienionych serów również mamy do [...]